Main / Biology and Biotechnology / Biotechnology / Мелдебекова Алия Абдугаппаровна

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна

Position Ст.пpеподаватель
Biotechnology
Scopus author ID: 34872971800
      
First higher education
Educational institution Квалификация Expiration date
КазНУ им. аль-Фараби Магистратура 2005
КазНУ им. аль-Фараби Высшее 2003
Academic degree

1

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна S-Принт 2011 - г. ISBN 978-601-278-571-5 40 - стр.

2

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Конуспаева Г.С., Нармуратова М.Х. S-Принт 2012 - г. ISBN 978-601-7344-74-0 60 - стр.

1

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаКонуспаева Г.С., Баубекова А.С. Lactococcus acidophilus және Lactococcus plantarum сүтқышқылды бактерияларымен ұйытылған түйе сүтінің физика-химиялық қасиеттерінің өзгеруі 2012 - г. 4 - стр. 56

2

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаНармуратова М.Х., Конуспаева Г.С. 2012 - г. 4 - стр. 0

3

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаКонуспаева Г.С. 2011 - г. 7 - стр. 0

4

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаКонуспаева Г.С. 2008 - г. 11 - стр. 0

5

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаНармуратова М.Х., Конуспаева Г.С. 2008 - г. 8 - стр. 0

6

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаКонуспаева Г.С. 2008 - г. 7 - стр. 0

7

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаКонуспаева Г.С., Нармуратова М.Х. 2012 - г. 7 - стр. 1

8

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаКонуспаева Г.С., Нармуратова М.Х. 2012 - г. 7 - стр. 1

9

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаКонуспаева Г.С., Ахметсадыкова Ш.Н. 2011 - г. 7 - стр. 0

10

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаАтабаева С.Д., Алыбаева Р.А., Асрандина С.Ш., Нурмаханова А.С. EFFECT OF COPPER ON PHYSIOLOGICAL AND BIOCHEMICAL PECULIARUTIES OF WHEAT (TRITICUM AESTIVUM L.) VARIETIES 2017 - г. 8 - стр. 49

11

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаКонуспаева Г.С., Нармуратова М.Х. Типология верблюжьего молока различных регионов Казахстана 2018 - г. 15 - стр. 74

12

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаУсенбеков Б.Н. Глютинозды күріш селекциясына қажетті дигаплоидты линияларды алу 2018 - г. 11 - стр. 34

13

Мелдебекова Алия АбдугаппаровнаУсенбеков Б.Н. Obtaining of Doubled Haploid Lines for Selection of Glutinous Rice 2018 - г. 11 - стр. 34

1

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Ұлттық сүтқышқылды өнімдер үшін отандық ұйытқыларды өндірудің маңызы 2012 - г. 1 - стр. Алматы

2

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Сүт және сүт қышқылды өнімдерде М1 афлатоксинінің кездесуі 2012 - г. 1 - стр. Алматы

3

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Асқарбекова А.Е., Тлеубекова Р.Қ., Мелдебекова А.А. Тікелей енгізуге арналған ұйытқы жасау мақсатында сүтқышқылды бактерияларды лиофилизациялаудың оңтайлы жағдайларын таңдау // студенттер мен жас ғалымдардың «Ғылым әлемі» халықар. конференциясының материалдар жинағы, 17-19 сәуір 2013 ж., Алматы. – 180 б. 2013 - г. 1 - стр. г. Алматы

4

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Қожақұлова А.Н., Сартбаева И.Ә., Мелдебекова А.А., Үсенбеков Б.Н. Күріш сорттарының амилоза мөлшері бойынша скринингі // студенттер мен жас ғалымдардың «Ғылым әлемі» халықар. конференциясының материалдар жинағы, 17-19 сәуір 2013 ж., Алматы. – 211 б. 2013 - г. 1 - стр. г. Алматы

5

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Онатова Н.О., Сартбаева И.Ә., Мелдебекова А.А., Үсенбеков Б.Н. Күріш сорттарының қор белоктарын электрофоретикалық талдау // студенттер мен жас ғалымдардың «Ғылым әлемі» халықар. конференциясының материалдар жинағы, 17-19 сәуір 2013 ж., Алматы. – 225 б. 2013 - г. 1 - стр. г. Алматы

6

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Конуспаева Г.С., Ахметсадыкова Ш.Н. 2010 - г. 1 - стр. Garissa

7

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Сүт белоктарынан дайындалған гидролизаттардың гипертонияға қарсы белсенділігін зерттеу 2016 - г. 1 - стр. КазНУ им. аль-Фараби

8

Мелдебекова Алия Абдугаппаровна Бие сүтінің негізінде жаңа функционалды өнімдер алу 2016 - г. 1 - стр. КазНУ им аль-Фараби
Author Documents

4

Citations

53 по 48
documents

h-index

3

Obtaining of Doubled Haploid Lines for Selection of Glutinous Rice

Sartbaeva, I.A., Usenbekov, B.N., Rysbekova, A.B., Mukhina, Z.M., Kazkeev, D.T., Zhambakin, K.Z., Zhanbyrbaev, E.A., Berkimbai, K.A., Akhmetova, D.S., Meldebekova, A.A.

2018

Biotekhnologiya
34, с. 26-36

0

Цитирований
Effect of copper on physiological and biochemical peculiarities of wheat (Triticum aestivum L.) varieties

Atabayeva, S., Nurmahanova, A., Asrandina, S., Alybayeva, R., Meldebekova, A., Ablaikhanova, N.

2017

Pakistan Journal of Botany
49, с. 2189-2196

3

Цитирований
Physiological change in camel milk composition (Camelus dromedarius) 2: Physico-chemical composition of colostrum

Konuspayeva, G., Faye, B., Loiseau, G., Narmuratova, M., Ivashchenko, A., Meldebekova, A., Davletov, S.

2010

Tropical Animal Health and Production
42, с. 501-505

18

Цитирований
Physiological change in camel milk composition (Camelus dromedarius) 1. Effect of lactation stage

Konuspayeva, G., Faye, B., Loiseau, G., Narmuratova, M., Ivashchenko, A., Meldebekova, A., Davletov, S.

2010

Tropical Animal Health and Production
42, с. 495-499

32

Цитирований